• RC-FS08 Anemometer Angin Speed ​​Indikator

    RC-FS08 Anemometer Angin Speed ​​Indikator

    Indikator kacepetan angin dirancang nganggo RS485, 4-20mA, DC0-5V lan cara output liyane.Iku sensor khusus digunakake kanggo ngawasi kacepetan angin.Indikator bisa terus-terusan ngawasi kacepetan angin, lan ngowahi kacepetan angin menyang RS485, 4-20mA utawa DC0-5V lan sinyal liyane lan ngirim menyang peralatan related ing wektu sing padha.

  • RC-A11-II Indikator wayahe Load Aman kanggo Tower crane SLI.

    RC-A11-II Indikator wayahe Load Aman kanggo Tower crane SLI.

    Sorotan
    1. Sistem keamanan multifungsi kanggo Tower crane
    2.Large 10 inch Tutul layar.
    3. Friendly antarmuka wong-mesin
    4. Tansah bisa ngunggah Bagan Muatan anyar kanthi drive USB.
    5.Multiple load denah bisa upload ing siji wektu
    6. Gampang pemrograman Load chart ing piranti lunak komputer.
    7. Tes suhu pabrik, anti-fouling lan anti-karat.
    Awet, Stabil, Gampang kanggo kalibrasi;

  • RC-105 Indikator Muatan Aman kanggo Mobile Crane

    RC-105 Indikator Muatan Aman kanggo Mobile Crane

    Sistem Safe Load Indicator (SLI) wis dirancang kanggo nyedhiyakake informasi penting sing dibutuhake kanggo ngoperasikake mesin ing parameter desaine.Ditrapake ing piranti proteksi safety kanggo mesin angkat boom.

  • RC-A11-ll China Load Moment Indicator Anti-tabrakan lan Sistem Proteksi Zona Kanggo Crane Sertifikat CE

    RC-A11-ll China Load Moment Indicator Anti-tabrakan lan Sistem Proteksi Zona Kanggo Crane Sertifikat CE

    Sertifikat CE Sistem Perlindhungan Zona China, Sistem Pemantauan Keamanan, Kita minangka mitra sing bisa dipercaya ing pasar internasional produk kita.Kita fokus nyedhiyakake layanan kanggo klien minangka unsur kunci kanggo nguatake hubungan jangka panjang.Kasedhiyan terus-terusan produk kelas dhuwur ing kombinasi karo layanan pra- lan sawise-sales sing apik banget njamin daya saing sing kuat ing pasar sing saya globalisasi.Kita cumadhang kanggo kerjo bareng karo kanca bisnis saka ing ngarep lan luar negeri, kanggo nggawe mangsa gedhe.Welcome to Visit pabrik kita.Looking nerusake kanggo duwe win-win kerjasama karo sampeyan.

  • RC-WJ01 Indikator Load Aman kanggo Excavator

    RC-WJ01 Indikator Load Aman kanggo Excavator

    LMI excavator minangka piranti safety.Bobot, dhuwur, lan radius bisa ditampilake ing wektu nyata.Nyegah kacilakan sing disebabake kakehan excavator.

  • Indikator Muatan Aman RC-200 kanggo Crawler Crane

    Indikator Muatan Aman RC-200 kanggo Crawler Crane

    SLI mung minangka bantuan operasional sing ngelingake operator crane nyedhaki kahanan kakehan sing bisa nyebabake karusakan ing peralatan lan personel.Piranti kasebut ora, lan ora bakal dadi pengganti pertimbangan operator sing apik, pengalaman lan panggunaan prosedur operasi crane sing aman sing ditampa.

     

  • Sistem monitoring tanah

    Sistem monitoring tanah

    Sistem ngawasi lemah mbisakake staf lemah kanggo ndeleng data wektu nyata lan kahanan anti-tabrakan crane menara ing kantor.Sistem pemantauan lemah kalebu hardware (kotak kontrol pemantauan lemah, antena, 232 kabel konversi USB, kabel daya) lan sistem piranti lunak.

  • Sistem kamera pemantauan RC-SP Hook

    Sistem kamera pemantauan RC-SP Hook

    Kamera kasebut nyedhiyakake operator crane kanthi pemantauan sing katon lan produktivitas tambah.Ngapikake safety buruh nalika ngangkat lan mudhun.

  • RC-A11-II Tower crane Anti tabrakan, sistem pangayoman Zone, Load moment

    RC-A11-II Tower crane Anti tabrakan, sistem pangayoman Zone, Load moment

    Priksa manawa safety kanthi ngatur gangguan antarane crane lan zona alangan lan loading sing tepat.Nampilake kabeh setelan sing migunani kanggo nuduhake status kerja crane.Gampang kanggo instalasi lan linuwih nggawe sistem anti-tabrakan multiguna.Sistem iki cocok kanggo kabeh jinis lan merek crane supaya gampang ngatur situs konstruksi gedhe.

  • RC-DG01 INDIKATOR BEBAN AMAN kanggo PIPELAYER

    RC-DG01 INDIKATOR BEBAN AMAN kanggo PIPELAYER

    RC-DG01 ditrapake kanggo piranti proteksi safety Pipelayer.Bisa nyegah Pipelayer saka overloading lan kesalahan operasi, supaya nggunakake crane aman bisa standar lan ilmiah.Produk iki nganggo piranti elektronik anyar, lan macem-macem pagelaran wis apik banget.Ing tampilan, teknologi tampilan matriks titik warna LCD lengkap (karakter Cina grafis) diadopsi, lan antarmuka tampilan karakter Inggris lengkap diadopsi.Pangguna luwih intuisi, ...
  • RC-SP-TA Sistem Kamera Pancing kanggo Tower crane

    RC-SP-TA Sistem Kamera Pancing kanggo Tower crane

    RC-SP-TA punikakhusus digunakake kanggo menara crane nyata-wektu nelusuri pancing dening piranti videoing ngisornyambut gawe.Kanggonyegah bebaya ing operasi pancing,nyingkiri zona buta.sauntara kuwi dilengkapi karoremot monitor lan fungsi manajemen.

  • Sensor Slewing encoder absolut kanggo sistem Anti-tabrakan Tower crane

    Sensor Slewing encoder absolut kanggo sistem Anti-tabrakan Tower crane

    Profil: * Roda Kode Digital Absolute.* Setelan Piranti Lunak EasyPro, multi-tujuan, multi-fungsi, langsung cocog karo sudut multi-giliran siji-siji, pangukuran dawa multi-giliran.* Setelan arah;posisi prasetel disetel dening baris setelan external, instalasi gampang, ora perlu kanggo ngganti.* Nelpon nilai absolut internal, nilai digital lengkap, 1/4096FS Linearitas dhuwur, ora ana suhu lan efek mekanik ing sinyal, lan gangguan sinyal minimal nol drift Konsumsi saiki